De kern raken

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven met het begeleiden en coachen van kandidaten, merkte ik dat het gesprek gevoerd bleef ‘van hoofd tot hoofd’. In tegenstelling tot de gesprekken die ontstonden met mensen met wie ik kort oefeningen deed om klachten in rug, nek, schouders te verlichten en te verhelpen. Deze gesprekken waren direct persoonlijker en raakten de kern.

Om die reden ontstond deze vorm van coaching, een combinatie van gesprekken met yoga.

Met als doel om niet alleen het hoofd te laten spreken, maar ook het lichaam aan het woord te laten. Het lichaam dat regelmatig van zich laat horen, maar vaak niet begrepen wordt. Cliënten met wie ik werk hebben bijvoorbeeld fysieke klachten in rug, nek of schouders, een thuissituatie die aandacht vraagt, werk dat geen voldoening meer geeft of vinden het lastig te kiezen voor het leven dat lonkt maar moeilijk haalbaar lijkt.

Innerlijk leiderschap

Het coachtraject bestaat gemiddeld uit 6 sessies.

Het werpt licht op jouw intuïtie, jouw innerlijke stem. Het laat je kennismaken met je eigen ‘schaduwkanten’ zodat je deze niet meer hoeft te ontwijken, maar juist de kracht van deze schaduw leert ervaren. Het maakt je bewust van jouw patronen en voorkeuren. Het laat je voelen waar jouw spanning zit en hoe je deze kunt oplossen.

Dit alles met het doel om je eigen regie te (her)pakken. Zodat je het leven kan inrichten op jouw manier. Je niet geleid wordt, maar juist innerlijk leiderschap ervaart.