Ervaring

Een yogaweek is een ervaring die voor iedereen anders zal zijn. Over het algemeen werkt het bijzonder krachtig bij het doormaken van een transformatie van lichaam en geest. Het geeft alle ruimte en mogelijkheden om jezelf opnieuw te voelen en te ervaren door het ontdekken van je spanning, voorkeuren, ruimte, mogelijkheden, gedachten, overtuigingen en je eigen kracht.

Door de intense beoefening van Critical Alignment Yoga kun je deze week op steeds dieper niveau spanning losmaken hetgeen de souplesse bevordert en de kracht vergroot. De stilte in de ochtend vergroot het bewustzijn op niveau van lichaam en geest en zal de innerlijke stem steeds meer leidend laten zijn.

Heerlijk vegetarisch eten, ruimte voor jezelf en genieten op een prachtige locatie versterken de ervaring.

De locatie

Adres: La Borde Blanque
Borde Blanche, 09600 Montbel, France

Het landhuis is een vrij gelegen authentiek Frans Manoir. Het is gelegen aan het schitterende meer Lac de Montbel en beschikt over een privé strand aan een stille baai. Het 5 ha. grote landgoed aan de voet van de Pyreneeën wordt aan een zijde begrenst door de rivier l’Hers. Op het terrein bevindt zich een natuurlijke bron en het land is omgeven is door rust en sereniteit van het Franse platteland.

Kamers en keuken

De 8 kamers zijn allemaal anders en in klassieke Franse stijl ingericht. De helft van de kamers heeft een eigen badkamer, de andere helft deelt de ruime badkamer met 1 andere kamer.

De keuken is vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch, omdat deze producten het beste passen bij de manier waarop er geleefd wordt op het landgoed; in harmonie met de aarde.

Voor meer informatie, neem contact op met loes@laluz.nl.